četrtek, 3. januar 2013

Kvalifikacije s 174 varnostniki


Sintal v Ljubljani z okolico

Sezona koncertov, sejmov, tekem je bila pestra tudi za Sintalove varnostnike. Varovane prireditve so bile raznolike, od celomesečne predstavitve novih izdelkov Ferrarija in Ducatija na Petrolovih servisih, Festivala nakupov in zabave v BTC in tekem Lige prvakinj v Stožicah do koncerta Modrijanov v City parku.

Sintalovi protokolarni varnostniki in varnostnice

Varovanje športnih prireditev

Varovali smo precej velikih prireditev, na kvalifikacijski tekmi med Slovenijo in Švico je na primer za red skrbelo kar 174 naših varnostnikov. 

Povečali smo obseg fizičnega varovanja za naročnika Hypo Alpe Adria banka, naši varnostniki pa po novem redno varujejo tudi Banko Koper in domžalski medgeneracijski center Bistrica.

Sisteme tehničnega varovanja smo vgradili na novih objektih Unicredit banke, Delavske hranilnice, OMV Slovenija in Spara Slovenija, posodobili pa smo tudi varnostne sisteme na objektih Javnega podjetja VO-KA. Sisteme smo montirali še v kamniškem sodišču, vrtcu v Trzinu, Bioplusu, Fragmatu v Cerknici in na novem oddelku Tomografa v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.