torek, 30. april 2013

Odlično usposobljeni varnostniki koncerna Sintal za najbolj kakovostno varovanje

Ali se vi ali vaše podjetje odločate za najem storitev podjetja za zasebno varovanje? Sintal je z 2000 zaposlenimi največje podjetje za zasebno varovanje v Sloveniji. Smo edino podjetje, ki zagotavlja storitve na celotnem območju države.


Varnostniki in varnostnice koncerna Sintal 

Varnostniki in varnostnice koncerna Sintal se redno izobražujejo na rednih in izrednih izobraževanjih. Nosijo prepoznavne uniforme, njihov videz je vedno urejen in brezhiben. Opremljeni in usposobljeni so v skladu z delom, ki ga opravljajo. Varnostniki koncerna Sintal so usposobljeni za:
    • varovanje finančnih ustanov
    • varovanje blaga v trgovinah
    • varovanje proizvodnih in skladiščnih objektov
    • varnostno-receptorsko službo v poslovnih objektih
    • varovanje oseb
    • protokolarno varovanje
    • prevoz denarja in drugih vrednostnih pošiljk
    • varovanje prireditev
    • itd.
    Varnostno bolj ogroženi varnostniki (interventi, prevoz denarja itd.) so ustrezno opremljeni in usposobljeni. V skladu z zakonodajo bolj ogroženi varnostniki nosijo ustrezno orožje, za katerega imajo pridobljen izpit. Medtem so denimo varnostniki-receptorji specialisti za komuniciranje z zaposlenimi in obiskovalci podjetja, ki ga varujejo, varnostniki v trgovinah imajo izurjeno oko za odkrivanje tatov, in tako dalje.

    Varnostniki se v večini primerov ravnajo po vnaprej določenem varnostnem načrtu, ki ga Sintal pripravi v sodelovanju s svojimi naročniki. Varnostnika lahko najamete za poljubno dolgo časa. Za redno fizično varovanje poslovnih prostorov je običajno, da jih varnostniki varujejo od 8 do 24 ur na dan. Za enkratne dogodke, kot so prireditve, lahko varnostniki varnost zagotavljajo po potrebi. 

    Varnostniki interventi v Sintalovih intervencijskih ekipah v nekaj minutah prihitijo na mesto dogodka, kjer se sproži alarmni sistem. Intervencijsko mrežo smo namreč strateško zgradili tako, da pokriva vso Slovenijo.

    V koncernu Sintal smo ponosni na odlično ekipo, ki sestavlja trden kolektiv, pripravljen na izzive zasebnega varovanja.

    Ni komentarjev:

    Objavite komentar

    Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

    Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.