sobota, 21. april 2012

Prvo trimesečje 2012: Sintal Ljubljana z okolico

Za varnost skrbeli na še več objektih in prireditvah


Varnostniki koncerna Sintal pred odhodom
na varovanje prireditve.

Za varnost smo poskrbeli na košarkaških tekmah Olimpije v Evroligi (med drugim proti Sieni in Kazanu) in ligi Aba (proti Hemofarmu, Crveni Zvezdi, Heliosu, Maccabiju, Krki ...) ter na tekmah Krimovk v rokometni ligi prvakinj. Svetovno prvenstvo v ženskih smučarskih skokih v Ljubnem je bilo gladko izpeljano tudi po naši zaslugi, predvsem v prazničnem decembru smo varovali tudi številne druge prireditve. 


Varnostniki koncerna Sintal skrbijo za miren potek prireditev.
Sisteme tehničnega varovanja smo montirali na Slovenskih železnicah, v Sparu Grosuplje, Acerju, Pastoralnem centru Sv. Vida in Mercatorju Zagorje. Posodobili smo tudi tehnično varovanje na sedežu podjetja Tekstil in dogradili sisteme v Elektronabavi ter poslovalnicah Mercatorja in Pošte Slovenije. Tehnično varovanje objektov s povezavo z varnostno-nadzornim centrom smo pričeli izvajati tudi za novo polnilnico avto plina Energetike, za Mijaks, OŠ Dob, Vrtec Miškolin, PSO Višnja Gora ter nove poslovalnice trgovskih družb Lidl in Hofer.

8 komentarjev:

  1. Čebulček pa sedež Sintal! Sedež ima steklen stolp in cel kup oznak Sintal, še vsi avti naokol so čist okrancljani z njihovimi nalepkami..

    OdgovoriIzbriši
  2. Pravzaprav je fotografija posneta iz prvega nadstropja sedeža koncerna Sintal v Ljubljani. V stavbi na sliki so prostori tehnike vključno s skladiščem, prostori Sintala Eko, pa tudi telovadnica in drugi prostori koncerna Sintal. Fotografirano pa je varnostno osebje pred odhodom na varovanje tekme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A telovadnico imate tudi kar na sedežu Sintala? Kdo pa lahko telovadi?

      Izbriši
    2. To je morala biti pa tekma in pol, če so se varnostniki tja kar z avtobusom vozili?

      Izbriši
    3. Telovadnica je namenjena zaposlenim; interventi/tke, varnostniki/ce, prevoznike/ce denarja lahko vzdržujejo svojo fizično pripravljenost, hkrati pa se družijo s sodelavci.

      Izbriši
  3. Škoda, da Krimovkam letos ni uspelo kaj več. Upajmo, da bo prihodnje leto bolje.

    OdgovoriIzbriši

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.