sreda, 25. april 2012

Prvo trimesečje 2012: Sintal Dolenjska


Na fizično varovanje koncerna Sintal se zanese še več naročnikov

  
Na Dolenjskem je Sintal še razširil svoje poslovanje. Na naš varnostno-nadzorni center smo med drugim priklopili dolenjske enote Zavarovalnice Triglav, poslovalnice Dinosa, novomeški Durs, čistilnico Venera, vrtec v Trebnjem, Lesnino na Jesenicah na Dolenjskem. Vsa podjetja, ki smo jih priklopili na  varnostnonadzorni center koncerna Sintal, bodo bolj varna, saj bo alarmni sistem hitro opozoril na morebiten vlom ali druge nepravilnosti,  varnostnik-intervent koncerna Sintal pa bo nemudoma na poti do njega. 
Sintal Dolenjska je zagotovil odlično
varovanje koncerta Dan D. 


Fizično po novem varujujemo tudi Durs, varnostnik Sintal Dolenjska tam zagotavlja večjo varnost. Zavarovalnico Triglav v Novem mestu in trebanjsko gradbišče Darsa sta prav tako povečala varnost, ker je prisoten varnostnik Sintal. Za javni red in mir smo skrbeli na koncertu skupine Dan D v Novem mestu, pustovanju v Mokronogu in drugje.

4 komentarji:

  1. Kdo bi si mislil, da se okoli Novega mesta toliko zanimivega dogaja.

    OdgovoriIzbriši
  2. itak da je Dan D zakon. Tale koncert je bil pa sploh eden boljših. končno zvok kot se za gre! pa varnostniki iz Sintala so tudi nardili svoje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Dinos je pa najbrž treba kar dobro pazit. V Žalcu je zbirališče odpadnih kovin, ki ga tudi varujemo Sintalovci , vedno na udaru, tatovi se nikoli ne naveličajo. Me pa zanima, kam prodajo, kar nakradejo?

    OdgovoriIzbriši
  4. V Novem mestu kar naprej videvam varnostnike iz Sintala, od G7 pa skoraj nobenega več. A so se zamenjali?

    OdgovoriIzbriši

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.