četrtek, 3. januar 2013

Varnostniki priskočili na pomoč ob poplavah


Sintal Koroška

Jesenski meseci so bili za Sintal Koroško zelo uspešni. Storitve varovanja smo začeli izvajati na 50 objektih. Med drugim po novem varujemo Purotehniko, objekte podjetja Donum na dveh lokacijah, Relax Turizem in Tretjo osnovno šolo Slovenj Gradec. 

Protivlomno in protipožarno varovanje izvajamo v Pronovi, knjižnici Ksaverja Meška v Slovenj Gradcu in v Mislinji, podjetju Ko-Si, na šestih lokacijah Koroškega pokrajinskega muzeja in Koroške galerije likovnih umetnosti ter v Tovarni meril Kovine, za katero izvajamo tudi dnevno fizično varovanje. Našim naročnikom protipožarnega varovanja sta se pridružili tudi podjetji GEP Štalekar in Armature Muta.


Trije naročniki so nam zaupali priklop in reševanje iz dvigal. Varovali smo prireditve v sklopu praznikov občin Slovenj Gradec in Prevalje ter prireditve, ki sta jih organizirala Spotur in Javni zavod Vetrnica. 

Pomagali smo tudi pri izvedbi dobrodelnega koncerta ob obletnici varne hiše Slovenj Gradec, naši varnostniki pa so aktivno pomagali našim naročnikom, ki so utrpeli precejšnjo škodo ob katastrofalnih poplavah, ki so doletele tudi našo regijo.



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.