četrtek, 3. januar 2013

Tolpe znajo krasti, mi še bolje varovati


Sintal Gorenjska

Zlata jesen na Gorenjskem še zdaleč ni bilo umirjena, saj so se na tem območju začele pojavljati organizirane tolpe, ki so se specializirale za kraje po trgovinah. Naši varnostniki pa so specializirani za varovanje v trgovinah, tako so prvi tolpi z razkritjem onemogočili nadaljnje kraje, drugo pa so uspešno zadržali in predali policiji.

Redno izpopolnjevanje veščin je ključno za
kakovostno varovanje, Sintal ga redno izvaja.

Varovanje prireditev

Povečali smo obseg fizičnega varovanja za Knauf Insulation in Hit Preless. V Lescah in na Jesenicah smo v objektih Integral Avta vgradili video-nadzorni sistem, ki bo preprečeval nepravilnosti pri tehničnih pregledih. Tehnični sistem smo vgradili še v Bioplus, Eurospin v Škofji Loki, Skipass Hotel in športni park Rapa. Vse te objekte, pa še informacijski center v Preddvoru, smo tudi priklopili na naš varnostno-nadzorni center. 

Naročniki nam varovanje nekaterih prireditev zaupajo že tradicionalno, tako smo bili tudi letos prisotni na narodno-zabavni prireditvi Veselo v Kranjsko Goro. Za ohranjanje odlične pripravljenosti so se interventi in prevozniki udeležili usposabljanja za varno uporabo orožja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.