sreda, 2. maj 2012

Prvo trimesečje 2012: Sintal Južna Primorska


Varovanje nogometne tekme

Kdor ni vedel, da se na prestopni 29. februar pripravlja nogometna tekma med Slovenijo in Škotsko, je bil nemara presenečen nad moškimi v karirastih krilih, ki so se sprehajali po Obali in tudi prestolnici. Škoti so prišli navijat za svojo reprezentanco na tekmo v Kopru. Od športnih prireditev je Sintal varoval tudi rokometni primorski derbi med RK Cimos in RD Izola, v EXF Velux Ligi prvakov pa tekmi med RK Cimos in Metalurgom ter RK Cimos in Constanto. 


Fizično smo varovali gradbišče tunela Markovec v Kopru, pričeli pa smo tudi z varovanjem centrov za socialno delo v Izoli in Sežani. Izredno smo varovali obiske Miklavža, Božička in Dedka Mraza v Planetu Tuš, ves december smo skrbeli za prijeten potek praznične tržnice, februarja pa kurentovanja in pustovanj. Pod budnim očesom Sintalovcev se je skozi Koper odzabavala tudi 4. istrska pustna povorka. Po novem tehnično varujemo dodatnih deset objektov, med njimi Trgo ABC, Soline in dom Dva topola. Pridobili smo več odjemnih mest za odvoz gotovine.




5 komentarjev:

  1. lol, tak nogomet bi bil pa še meni zanimiv, ko bi navijači v krilih zagreto navijali. kakšen slovenski navijaški klub, ki mu je glavno, da se naredi škoda, bi vsaj nekaj za promocijo nogometa naredil, če bi nasilne ekscese zamenjal na primer z navijanjem v krilih.

    OdgovoriIzbriši
  2. upam, da Cimosu ne bo zmanjkalo kril

    OdgovoriIzbriši
  3. Se ve, kdo je car na obali! Pa ceprav so bile tezave s posamezniki, elita se vedno prevladuje, izstopa in vlece naprej. Dobra ekipa ste, razturajte naprej in pometite s konkurenco in krsilci zakona!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. V tem casu, ko podjetja propadajo, vi kar pridobivate novo delo! Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Se tocno vidi, kdo obvladuje obalo! Carji ste!

    OdgovoriIzbriši

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.