torek, 22. maj 2012

Sintal organizira izobraževanja za poslovne partnerje

Varnost: Sintal neprestano širi znanjeLjubljana - Kot največje slovensko podjetje za zasebno varovanje si je Sintal v dvajsetih letih tradicije varovanja pridobil obilico znanja, temelječega na teoriji in izkušnjah. Ker je osnovno poslanstvo koncerna Sintal varnost svojim naročnikom nuditi na najvišji možni ravni,  Sintal večkrat na leto organizira predavanja, v katerih naročnike in njihove sodelavce seznanja z varnostnimi ukrepi, ki pripomorejo k večji varnosti tako na delovnem mestu kot drugje. Marca, denimo, je Sintal na sedež koncerna v Ljubljani povabil skoraj sto delavcev podjetja OMV. Predavanje je pripravil varnostni menedžer iz koncerna Sintal Andrej Pilko. Udeleženci so imeli priložnost izvedeti marsikaj koristnega in upamo, da bo to še pripomoglo k večji varnosti.


Predavanje na sedežu koncerna Sintal
Predavanje na sedežu koncerna Sintal je obiskalo skoraj 100 delavcev podjetja OMV.
6 komentarjev:

 1. Čim več takih predavanj, nepridipravi si čedalje bolj drzni! In hitri.

  OdgovoriIzbriši
 2. A tuki se vsak trojno šteje ali je mogoče sto približek za petintrideset?

  OdgovoriIzbriši
 3. Ne, ne, jih je bilo kar res blizu 100 :) Na slikah ni cela predavalnica.

  OdgovoriIzbriši
 4. Mislim, da bi bilo potrebnih se vec predavanj v smislu ozavescanja posameznih ciljnih skupin v zvezi z varnostno problematiko in usmeritvami za prihodnost!

  OdgovoriIzbriši
 5. Anonimni 26.maja 2012, si mogoce pomislil, da je bila predavalnica veckrat napolnjena s povabljenimi predstavniki omenjenega podjetja?

  OdgovoriIzbriši
 6. Ko se pojavi tipson in maha naokoli s kakim orožjem, je ziher fajn, če te je kdo podučil, kako je najbolje reagirat v taki je. situaciji.

  OdgovoriIzbriši

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.