torek, 1. maj 2012

Prvo trimesečje 2012: Sintal Eko


Upravljanje stavb in čiščenje po Sloveniji

Z marcem pričenjamo izvajati storitve čiščenja za Biotehniško fakulteto in Gradbeno hišo Skubic, januarja in februarja pa smo začeli čistiti v prostorih Zveze bank, Our Spacea in Mijaks investicij. V upravljanje smo prevzeli večstanovanjski objekt na Društveni ulici v Ljubljani. Naši naročniki pri poslovanju upoštevajo trenutne težke razmere, od česar je odvisen tudi obseg čiščenja. V podjetju Sintal Eko se temu uspešno prilagajamo in tako uspevamo pridobivati tudi nove redne naročnike. 


8 komentarjev:

  1. V Sloveniji je še veliko za počistiti. Ena velika akcija očišče(va)nja in en Sintal Eko žal ne bosta zadoščala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Predvsem po podstrešjih

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo bi bilo ko bi o čistilkah, ki delajo v Sintal Eko gdaj kaj več napisali.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za predlog, ga bomo upoštevali. O sodelavcih Sintala, tudi Sintala Eko, sicer velikokrat pišemo v časopisu Sintalček.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko snazilk pa ima Sintal? Delate tudi občasno (npr. pomladansko) čiščenje hiš?

      Izbriši
  5. Upravljanje je se vedno tabu tema sa marsikoga. Predlagam, da se pripravi (v kolikor ni ze sestavljen) in objavi seznam del, ki jih upravljalci ponujajo in opravljajo za narocnika, lastnike, stanovalce...verjetno bi tak opomnik pomagal tudi marsikateremu komercialistu pri pridobivanju novih poslov.

    OdgovoriIzbriši
  6. Smo v fazi zamenjave trenutnega upravnika, v cem so vase prednosti pred spl?

    OdgovoriIzbriši
  7. V podjetju Sintal Eko smo ponosni, da pri opravljanju storitev skrbimo za najvišjo raven kakovosti. Ena od naših ključnih prednosti je, da naročnik pri nas dobi vse na enem mestu. Nudimo: hišniška opravila, tehnično vzdrževanje, reševanje iz dvigal, varovanje, čiščenje, redno čiščenje, izredno čiščenje, pogradbeno čiščenje, administrativna dela in pravna opravila, vedno pa smo se pripravljeni prilagoditi naročnikovim potrebam. Več o tem lahko preberete na naši spletni strani, kjer so tudi kontaktni podatki naših sodelavcev, ti pa vam lahko povedo še več.

    Da smo o potrebah naročnikov obveščeni ažurno, je zaslužen naš varnostno-nadzorni center, ki 24-ur na dan sprejema tako klice kot alarmne signale, ki jih pošljejo javljalniki vloma, požara ali izliva vode. O kriznih situacijah smo tako lahko obveščeni celo pred naročnikom, tako pa lahko preprečimo večjo škodo.

    Sintal Eko nudi upravljanje stavb na najvišji ravni, prilagojeno potrebam in zmožnostim naročnika.

    OdgovoriIzbriši

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.