sreda, 12. december 2012

Leto ohranjanja kondicije


Iz časopisa Sintalček: Predsednik uprave koncerna Sintal mag. Robert Pistotnik ob koncu leta 2012 o uspehih in prihodnosti koncerna Sintal


Mag. Robert Pistotnik,
predsednik uprave koncerna Sintal
Letošnje leto je bilo v Sintalu leto ohranjanja kondicije. Pogosto v športnem duhu opišem stanje, v katerem se nahajamo. Če smo pred leti tekli po ravnem in nam je vsem dobro šlo, smo sedaj na klancu. Zasopihani se ustavljajo. V Sintalu imamo polna pljuča zraka, tekli bomo do vrha klanca in še naprej. 

Sintal je še vedno edino podjetje v Sloveniji, ki lahko izvaja storitve varovanja na celotnem območju Slovenije brez podizvajalcev. Uspešno se razvijamo tudi na področju upravljanja stavb. Načrtujemo širitev v vzporedne dejavnosti varovanja in upravljanja stavb, tudi z možnostjo nakupa uglednih slovenskih podjetij. 

Sintal je eden izmed največjih zasebnih delodajalcev v Sloveniji. Naš kolektiv šteje preko 1900 redno zaposlenih sodelavcev in na to smo lahko upravičeno ponosni, zlasti v teh časih. Naše dobro delo naročniki nagradijo z zaupanjem, ki ga skupaj gradimo že enaindvajset let. Dragi sodelavci, za prispevke pri gradnji našega skupnega mozaika zaupanja se vam zahvaljujem, vem, da nam bo skupaj uspevalo tudi v bodoče.  

Tako kot vsako leto smo tudi letos v našem kolektivu izbrali sodelavce, ki so se s svojim delom, prizadevnostjo in z zgledom vsem ostalim še posebej izkazali. To so ambasadorji Sintala in zaslužili so si priznanje, ki smo jim ga izkazali na novoletnem sprejemu v Mestnem gledališču ljubljanskem.

Na prihodnost gledamo z optimizmom, saj nam ob strani stojite vi, spoštovani naročniki naših storitev. Iskrena hvala za vaše zaupanje. Obljubljam vam, da se bomo za vaše zaupanje še bolj trudili tudi v bodoče.

Bralcem našega časopisa želim vesele božične praznike in srečno, predvsem pa varno prihodnje leto.


mag. Robert Pistotnik 
predsednik uprave koncerna Sintal

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.