ponedeljek, 16. julij 2012

Sintal po Slovenji: Spodnja Štajerska


Uspešni trije meseci za nas in naše partnerje

Strokovnost varnostnikov Sintala Celje smo ponovno potrdili na številnih kulturnih in športnih prireditvah, koncertih in sejmih, ki jih je bilo v drugih treh mesecih leta 2012 več kot štirideset. 


Že dolgo uspešno sodelujemo s Celjskim sejmom, varovali smo med drugim sejemski trojček Flora, Poroka in Altermed ter Sejem energetike. Označeni so bili kot sejmi presežkov in pohval, ki smo jih bili deležni tudi mi. 

Poskrbeli smo tudi za varnost na različnih koncertih, s tehničnim varovanjem pa smo v zadnjem obdobju opremili več kot 50 objektov. Prejeli smo številne ustne in pisne pohvale naročnikov, za katere so bili zaslužni predvsem odlični interventi. Interventi Sintala Celje so v drugih treh mesecih leta 2012 namreč nanizali več kot 30 uspešnih ukrepov in kar petkrat preprečili vlome in tatvine, zelo uspešni pa so bili tudi naši varnostniki v trgovinah.






Video: Ipavčeva ulica iz zraka na GenSpot.com. Naš sodelavec iz Sintala Celje Franci Kresnik je posnel Celje iz motornega zmaja, tudi prosteore Sintala Celje.

1 komentar:

  1. a zdej je erotični sejem nadomestil poročni? ja, slej ko prej se vse dobro ... khm, še izboljša.

    OdgovoriIzbriši

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.